Este 9. Foci vb.

Gyerkőc az ágyban. A párod a tv előtt a labdát kergeti a szemével.

Egyedül érzed magad? Itt az ideje, hogy most magadra figyelj egy kicsit. Testednek-lelkednek-szellemednek jól fog esni egy kis törődés.

 

1. Kényeztesd magad egy illóolajos fürdővel,

Közben relaxálj, olvass, hallgass zenét. Így tested-lelked-szellemed egyszerre töltődhet. A fürdő után maradj még egy kicsit törölközőbe burkolózva, majd kend be magad testápolóval. Utána úgy fogod érezni magad, mint akit kicseréltek.

 

2. Mikor olvastál utoljára nyugodtan félóránál többet?

Keress egy helyet, ahol bekuckózhatod magad, vedd elő kedvenc könyvedet, és olvass, ameddig csak jól esik.

 

3. Írj szerelmes levelet a férjednek!

Idézd fel benne, miért is vagytok együtt, mit szeretsz benne a legjobban, miért vagy hálás az életnek, hogy megajándékozott vele. Jól fog esni mindkettőtöknek. Majd rejtsd el a táskájában, amivel holnap munkába indul.

 

4. Mozdulj ki egy picit! 

Lehet, esténként nagyon fáradt vagy, és hamar elalszol, nincs kedved már semmit csinálni, mert úgy érzed, semmihez sincs energiád. Ezért fontos, hogy csinálj valami olyat, ami feltölt, ami közben nem álmosodsz el. Szervezz programot magadnak! Mikor találkoztál utoljára a barátnőiddel? Mikor táncoltál egy jót? Most itt az idő! Egy jó kis buli, beszélgetés a barátnőiddel feltölt, kimozdít a megszokott ritmusból.

 

5. Elő a kreativitással!

Imádsz kreatív dolgokat csinálni, de már egy jó ideje semmit sem csináltál? Most, hogy senki sem zavar, remek alkalom rá, hogy elővedd a kreativitásod, és az eszközeid, és alkoss egy kicsit. Ne törődj az idővel, hagyd hogy a jobb agyféltekéd kibontakozhasson, rajzolj, fess, ragassz, fűzz, alkoss... és élvezd az alkotás örömét!

 

Ugye nem is olyan rossz ez a foci vb, ha te is elfoglalod magad önmagaddal!

Ja, de ha téged is érdekel a foci vb, ki ne hagyd! Hupp a kanapéra sörrel és nasival! :)

 

Boldogságra fel!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoganyu.blog.hu/api/trackback/id/tr676397747

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása